Aluminium Daktrim

Een aluminium daktrim zorgt een mooie en veilige afwerking van uw plat dak. Het daktrim zorgt voor een duurzame bescherming tegen het weer, ophoping van vocht, gevogelte en ongedierte door de randen strak af te schermen. Het is als het ware de omlijsting van je platdak. Voor een perfecte afwerking bieden wij ook vooraf gefabriceerde binnenhoeken en buitenhoeken die gekoppelde worden met speciale koppelplaatjes.

Een daktrim koop je in onze shop

Ben je op zoek naar een aluminium daktrim? Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Bel ons voor al je vragen:+31 (0)73 203 2001
Of liever toch whatsapp:+31 (0)6 26 906 317

Bestel eenvoudig je daktrim

Bekijk ons assortiment aan aluminium daktrimmen en accessoires! Onmisbaar voor elk dak.

Waarom een aluminium daktrim?

Een goede randafwerking is dus van belang om de levensduur van uw dak te verlengen. Daktrim kan in verschillende varianten en afmetingen geleverd worden afhankelijk van uw dak en uw wens. Zo bieden wij een ronde variant aan die een chiquere uitstraling heeft dan de standaard daktrim.

Naar de daktrimmen >

ROOFSALE GARANTIES

De beste materialen
We leveren uitsluitend professionele materialen die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Dagelijks werken we zelf ook met onze producten. We weten van elk product dus precies alle eigenschappen. Alle materialen zijn dus zelf getest door onze professionals.

Een scherpe en heldere prijs
Omdat we groot inkopen, kunnen we jou de beste prijs geven. Want kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Alle materialen en middelen staan overzichtelijk in een scherpe offerte. Zo weet je precies wat je waarvoor betaalt. Simpel toch?

Hulp en advies
ROOFSALE helpt je tijdens het bestellen van materialen en benodigdheden, zodat je niets vergeet en de juiste materialen ontvangt. Heb je toch nog vragen? Bel ons op: 073-20 320 01

Een daktrim bij ROOFSALE

Een daktrim is een veel gebruikt artikel. Een daktrim zocht voor de juiste afwerking van jouw dak. Verder zorg je voor de beste bescherming tegen verschillende invloeden van buitenaf.

Bij je bestelling worden alle instructies en materialen meegeleverd, zoals daktrimschroeven waarmee de montage heel eenvoudig uit te voeren is. Solderen is dus niet nodig. Je kunt tijdens het bestellen kiezen uit deklijsten met verschillende afwerkingen.

Of bestel alles voor je dak in 1 keer in onze configurator.

Hulp nodig?

Loop je bij het bestellen of monteren van je EPDM tegen problemen aan of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via 073 203 20 01. ROOFSALE helpt je graag verder.

Onze leveranciers

Wij zijn trotse verkoper van een groot aantal dakmaterialen. Maar dit kunnen wij niet helemaal zelf. We werken met veel passie samen met onze leveranciers en zijn trotse groothandel van dakmaterialen in Nederland.

Soprema

BMI Icopal

SKYLUX

UNILIN

RHEINZINK

Superfoil

MONIER

KORAMIC