Bestel je Dakisolatie

Wanneer u een nieuw EPDM dak wilt, is het een perfect moment om uw dak beter te isoleren. EPDM daken gaan perfect gepaard met PIR isolatieplaten. Deze platen zijn beschikbaar in verschillende diktes afhankelijk van uw dak.
PIR isolatieplaten zijn een populaire oplossing op het gebied van isolatie, deze platen hebben een relatief hoog rendement in verhouding met de dikte van de plaat. Daarnaast zijn de platen makkelijk en snel te plaatsen.

Dakisolatie koop je in onze shop

Dakisolatie is er in vele soorten. Bekijk ze in onze shop.

Bel ons voor al je vragen:+31 (0)73 203 2001
Of liever toch whatsapp:+31 (0)6 26 906 317

Waarom je dak isoleren?

De meeste warmte in uw huis raakt verloren via het dak of uw schuur. Daarom is het zeer belangrijk om uw dak goed te isoleren. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar verlaagt ook de energierekening. Een goed geïsoleerd huis is niet alleen prettig om in te wonen maar ook duurzaam! Zo ervaart u prettige klimaten in de zomer en winter.

Bestel eenvoudig dakisolatie

ROOFSALE biedt verschillende isolatie-opties, neem gerust contact op voor vakkundig advies.

Naar dakisolatie >

ROOFSALE GARANTIES

De beste materialen
We leveren uitsluitend professionele materialen die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Dagelijks werken we zelf ook met onze producten. We weten van elk product dus precies alle eigenschappen. Alle materialen zijn dus zelf getest door onze professionals.

Een scherpe en heldere prijs
Omdat we groot inkopen, kunnen we jou de beste prijs geven. Want kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Alle materialen en middelen staan overzichtelijk in een scherpe offerte. Zo weet je precies wat je waarvoor betaalt. Simpel toch?

Hulp en advies
ROOFSALE helpt je tijdens het bestellen van materialen en benodigdheden, zodat je niets vergeet en de juiste materialen ontvangt. Heb je toch nog vragen? Bel ons op: 073-20 320 01

Dakisolatie bij ROOFSALE

Ben je op zoek naar dakisolatie? Het isoleren van je pand is ontzettend belangrijk. Zorg ervoor dat de warmte in je huis niet zomaar verloren gaat.

Isolatie van je dak heeft vele voordelen. In alle seizoenen blijft de temperatuur aangenamer. Bovendien kun je energie en geld besparen omdat je de ruimte minder hard hoeft te stoken. In de zomer kun je besparen op het stroomverbruik van een eventuele airco, koelkast of vriezer. Voor maximaal comfort kun je bij ROOFSALE kiezen uit twee topmerken isolatieplaten.

Of bestel alles voor je dak in 1 keer in onze configurator.

Hulp nodig?

Loop je bij het bestellen of monteren van je dakisolatie tegen problemen aan of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via 073 203 20 01. ROOFSALE helpt je graag verder.

Onze leveranciers

Wij zijn trotse verkoper van een groot aantal dakmaterialen. Maar dit kunnen wij niet helemaal zelf. We werken met veel passie samen met onze leveranciers en zijn trotse groothandel van dakmaterialen in Nederland.

Soprema

BMI Icopal

SKYLUX

UNILIN

RHEINZINK

Superfoil

MONIER

KORAMIC