Bestel je gereedschap

Bij ROOFSALE bieden wij niet alleen kwalitatief materiaal maar ook kwalitatief gereedschap. Daarnaast moet gereedschap veilig en betrouwbaar zijn in gebruik. Je wilt immers niet een stuk gereedschap wat na twee keer gebruiken al kapot gaat, en ongelukjes zitten natuurlijk in een klein hoekje. Daarom bieden wij alleen het beste gereedschap aan!

Wij bieden alleen het beste gereedschap aan met de hoogste kwaliteit voor de professionele vakman. Neem een kijkje in ons assortiment.

Gereedschap koop je in onze shop

Gereedschap voor het leggen van je dak. Bekijk het in de webshop.

Bel ons voor al je vragen:+31 (0)73 203 2001
Of liever toch whatsapp:+31 (0)6 26 906 317

Wat voor gereedschap heb ik nodig?

Op elk potje past een deksel, zo is er ook voor elke klus het passende gereedschap. Heb je geen idee welk gereedschap je nodig hebt? Dan bieden de vakmannen van ROOFSALE u deskundig advies aan.

Naar gereedschap >

ROOFSALE GARANTIES

De beste materialen
We leveren uitsluitend professionele materialen die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Dagelijks werken we zelf ook met onze producten. We weten van elk product dus precies alle eigenschappen. Alle materialen zijn dus zelf getest door onze professionals.

Een scherpe en heldere prijs
Omdat we groot inkopen, kunnen we jou de beste prijs geven. Want kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Alle materialen en middelen staan overzichtelijk in een scherpe offerte. Zo weet je precies wat je waarvoor betaalt. Simpel toch?

Hulp en advies
ROOFSALE helpt je tijdens het bestellen van materialen en benodigdheden, zodat je niets vergeet en de juiste materialen ontvangt. Heb je toch nog vragen? Bel ons op: 073-20 320 01

ROOFSALE’S gereedschap

Je zult begrijpen dat er geen één gereedschap tool is die alle daken kan leggen. Voor elke klus heb je andere gereedschap nodig. Wij  helpen je graag bij het kiezen van de juiste tools.

Als je niet alle gereedschappen voor het monteren van je dak in huis hebt, kun je die eenvoudig mee bestellen met alle overige materialen. De gereedschappen die wij aanbieden zijn van van professionele kwaliteit en uiteraard zeer geschikt om mee te werken bij het maken van een platdak.
Of bestel alles voor je dak in 1 keer in onze configurator.

Hulp nodig?

Loop je bij het bestellen of gebruiken van je gereedschap tegen problemen aan of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via 073 203 20 01. ROOFSALE helpt je graag verder.

Onze leveranciers

Wij zijn trotse verkoper van een groot aantal dakmaterialen. Maar dit kunnen wij niet helemaal zelf. We werken met veel passie samen met onze leveranciers en zijn trotse groothandel van dakmaterialen in Nederland.

Soprema

BMI Icopal

SKYLUX

UNILIN

RHEINZINK

Superfoil

MONIER

KORAMIC