Bestel je ontluchting

Ontluchting is een essentieel onderdeel van uw dak. Bij ROOFSALE specialiseren wij ons in dakdoorvoeren. Een dakdoorvoer is een waterdichte plaat of dakpan met een pijp voor rookkanalen of ventilatie. Deze pijp gaat door het dak heen voor het aan-of-afvoeren van rook, gassen, geuren, verse lucht etc.

Ontluchting koop je in onze shop

Ben je op zoek naar de juiste ontluchtingsmaterialen voor jouw dak? Bekijk alle producten.

Bel ons voor al je vragen:+31 (0)73 203 2001
Of liever toch whatsapp:+31 (0)6 26 906 317

Waarom ontluchting op je dak?

“Waarom moet ik ontluchting op mijn dak plaatsen?” Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Ontluchting is cruciaal om schadelijke gassen, stinkende geuren en andere vervelende luchtjes af te voeren. Daarnaast helpt ontluchting met het voorkomen van schimmels, door de luchtvochtigheid te verlagen. Het inademen van schimmels is slecht voor uw gezondheid en dat van uw naasten. Schimmels gedijen in een warme en vochtige omgeving zoals de zolder. Door het plaatsen van een dakdoorvoer in uw zolder, verlaagt u de luchtvochtigheid en creëert u een extra toevoer van zuurstofrijke lucht.

Bestel eenvoudig je ontluchting

ROOFSALE biedt u advies en kwaliteit aan op het gebied van ontluchting. Voor maatwerk of complexe vragen kunt u terecht bij ROOFSALE.

ROOFSALE GARANTIES

De beste materialen
We leveren uitsluitend professionele materialen die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Dagelijks werken we zelf ook met onze producten. We weten van elk product dus precies alle eigenschappen. Alle materialen zijn dus zelf getest door onze professionals.

Een scherpe en heldere prijs
Omdat we groot inkopen, kunnen we jou de beste prijs geven. Want kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Alle materialen en middelen staan overzichtelijk in een scherpe offerte. Zo weet je precies wat je waarvoor betaalt. Simpel toch?

Hulp en advies
ROOFSALE helpt je tijdens het bestellen van materialen en benodigdheden, zodat je niets vergeet en de juiste materialen ontvangt. Heb je toch nog vragen? Bel ons op: 073-20 320 01

Ontluchting bij ROOFSALE

Alle artikelen om de juiste ontluchting te regelen op jouw dak, vind je bij ROOFSALE. Staat jouw artikel er niet bij? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Om de luchtkwaliteit te garanderen in ruimtes met een platdak is ventilatie van cruciaal belang. Behalve de aanvoer van verse lucht is ook de temperatuur en de luchtvochtigheid afhankelijk van goede ventilatie. Afhankelijk van de grootte van het dak en de ruimte adviseren we een of meerdere dakdoorvoeren voor ontluchting te installeren.

Of bestel alles voor je dak in 1 keer in onze configurator.

Hulp nodig?

Loop je bij het bestellen of monteren van je ontluchting tegen problemen aan of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via 073 203 20 01. ROOFSALE helpt je graag verder.

Onze leveranciers

Wij zijn trotse verkoper van een groot aantal dakmaterialen. Maar dit kunnen wij niet helemaal zelf. We werken met veel passie samen met onze leveranciers en zijn trotse groothandel van dakmaterialen in Nederland.

Soprema

BMI Icopal

SKYLUX

UNILIN

RHEINZINK

Superfoil

MONIER

KORAMIC