Over ROOFSALE

Roofsale dak en bouwmaterialen is een groothandel voor zowel aannemer als particulier. Door de jaren heen is ons aanbod en onze expertise enorm gegroeid. Vooral met betrekking tot dakmaterialen, van bitumen tot op maat gemaakt zinkwerk. Ons assortiment is uitgebreid door middel van het verhuren van diverse hoogwerkers en handgereedschappen.

Onze medewerkers hebben de juiste kennis om met jou de juiste benodigdheden voor uw dak uit te kiezen zowel pannendaken, bitumen daken of EPDM daken. Maar ook wij leren steeds bij, jouw vragen en expertise houden ons scherp en verplichten ons het beste uit ons zelf te halen, iedere dag weer. Is er een dak of bouwmateriaal dat je niet bij ons kunt vinden? Dan doen wij onze uiterste best dit alsnog voor jou te regelen. Want wij volgen de ontwikkelingen op de markt nauwgezet, maar dat doe jij ook.

Van professionals, voor professionals. Vraag en aanbod in evenwicht, dat is ons doel. Deze familiezaak staat garant voor betrouwbare leveringen op maat, tegen concurrerende prijzen aan aannemer en particulier, met als specialiteit dak benodigdheden. Niet voor niets komen veel dak en klusbedrijven uit de regio hier al geruime tijd. Ons team heeft de volgende waarden hoog in het vaandel, persoonlijke aandacht, service, breed assortiment, bezorging aan huis en betrouwbare productinformatie. Je vindt ons aan de Parallelweg-Oost 72A te Vlijmen in Noord-Brabant.

Advies van de vakman

Door het succes is ROOFSALE is inmiddels uitgegroeid tot de leverancier van Nederland. Met een team van meer dan 30 personeelsleden zorgen we ervoor dat de vakman altijd de juiste middelen in huis heeft.

Door de ruime ervaring van ons team op het gebied dekken, repareren en isoleren van daken, weten we precies waar jij als professioneel dakdekker dagelijks tegenaan loopt. We helpen je graag met het verbeteren van je bedrijf. Daarom verkopen we alleen echt goede materialen die we zelf ook dagelijks gebruiken. En goede materialen hoeven niet duur te zijn. Door groot in te kopen kunnen we onze producten voor scherpe prijzen verkopen.

Ben je opzoek naar EPDM folie voor op een platdak? ROOFSALE maakt uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit Europese EPDM. Dit materiaal hebben we zelf al op honderden daken gelegd. Het is makkelijk te verwerken en heeft standaard vijftien jaar garantie. We leveren uitsluitend een dikte van 1.14 mm, dit is geschikt voor alle platte daken.

Bel ons voor al je vragen:+31 (0)73 203 2001
Of liever toch whatsapp:+31 (0)6 26 906 317

Groot leverancier de meeste producten altijd op voorraad

Dit zijn de aanbiedingen welke deze maand sterk afgeprijsd zijn

ROOFSALE GARANTIES

De beste materialen
We leveren uitsluitend professionele materialen die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Dagelijks werken we zelf ook met onze producten. We weten van elk product dus precies alle eigenschappen. Alle materialen zijn dus zelf getest door onze professionals.

Een scherpe en heldere prijs
Omdat we groot inkopen, kunnen we jou de beste prijs geven. Want kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Alle materialen en middelen staan overzichtelijk in een scherpe offerte. Zo weet je precies wat je waarvoor betaalt. Simpel toch?

Hulp en advies
ROOFSALE helpt je tijdens het bestellen van materialen en benodigdheden, zodat je niets vergeet en de juiste materialen ontvangt. Heb je toch nog vragen? Bel ons op: 073-20 320 01

Hulp nodig?

Loop je bij het bestellen van producten tegen problemen aan of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via 073 203 20 01. ROOFSALE helpt je graag verder.

Onze leveranciers

Wij zijn trotse verkoper van een groot aantal dakmaterialen. Maar dit kunnen wij niet helemaal zelf. We werken met veel passie samen met onze leveranciers en zijn trotse groothandel van dakmaterialen in Nederland.

Soprema

BMI Icopal

SKYLUX

UNILIN

RHEINZINK

Superfoil

MONIER

KORAMIC