Retourneren bij Roofsale

Natuurlijk nemen wij van Roofsale artikelen retour. De eventuele artikelen die retour komen dienen wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn (indien rederlijkerwijs mogelijk. Deze moeten namelijk nog verkocht kunnen worden). Daarnaast nemen wij geen artikelen retour die speciaal voor u geproduceerd zijn zoals het EPDM Membraam, RAL daktrimmen, lichtkoepels.en maatwerk zink De onbeschadigde artikelen kunnen we binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, retour nemen. Deze herroepingsplicht is echter mogelijk indien de verpakking in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeerd. Dit mag u echter niet belemmeren het product uit de verpakking te halen om deze te beoordelen.
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet van het retour sturen, dan wordt het betaalde bedrag inclusief verzendkosten (van de heen zending, bij volledige retour zending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de koper het product naar Roofsale heeft retour gestuurd, gecrediteerd. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Hoe ruilen, retouren, en beschadigingen
U kunt een niet gebruikt artikel binnen 14 dagen (herroepingsrecht, zie onderstaand formulier) aanmelden en daarna binnen 14 dagen retour sturen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Hierna mag u het artikel retour sturen. Wel is het van belang dat de melding de volgende informatie bevat: de factuurdatum, een kopie van de factuur, een omschrijving van de artikelen die retour gaan en de hoeveelheid. Mochten er nog vragen of eventuele opmerkingen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 073 2032001 of via info@roofsale.nl

Beschadigde of verkeerd geleverde producten NIET DIRECT retourneren, maar eerst melden aan info@roofsale.nl of bel met ons tel:073 2032001.

 

Download hier het retour/herroepingsformulier.

Retourzendingen kunnen naar onderstaand adres gestuurd worden:

ROOFSALE®
Parallelweg-Oost 72A
5251 JX Vlijmen

Herroepingsrecht
U kunt het bovenstaande modelformulier downloaden om af te zien van de aankoop. Gebruik dit formulier om melding van een retour te maken. Na de melding heeft u nog eens 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Bij goedkeuring van het retour krijgt u het door u betaalde bedrag inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending (bij volledige retour zending), zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen)  retour. U krijgt de retourkosten niet vergoed. De manier van retourneren staat u vrij, houd er echter rekening mee dat grote pakketten aanzienlijke kosten met zich mee kunnen brengen. Het risico van de retourzending zijn voor de koper.

Indien u schade veroorzaakt aan het product tijdens het beoordelen hiervan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. U mag de productenbeoordelen/gebruiken zoals in een winkel ook mogelijk is.

Uiteraard geldt het herroepingsrecht niet voor alle producten. Maatwerk producten zijn uitgesloten.

Toch nog vragen?

U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08.00 en 17.00 uur op 073 2032001. Ook kunt u bericht achterlaten op onze website. Wij beantwoorden al uw vragen en opmerkingen op een vakkundige wijze.

Ben je opzoek naar EPDM folie voor op een platdak? ROOFSALE maakt uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit Europese EPDM. Dit materiaal hebben we zelf al op honderden daken gelegd. Het is makkelijk te verwerken en heeft standaard vijftien jaar garantie. We leveren uitsluitend een dikte van 1.14 mm, dit is geschikt voor alle platte daken.

Bel ons voor al je vragen:+31 (0)73 203 2001
Of liever toch whatsapp:+31 (0)6 81 231 533

ROOFSALE GARANTIES

De beste materialen
We leveren uitsluitend professionele materialen die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Dagelijks werken we zelf ook met onze producten. We weten van elk product dus precies alle eigenschappen. Alle materialen zijn dus zelf getest door onze professionals.

Een scherpe en heldere prijs
Omdat we groot inkopen, kunnen we jou de beste prijs geven. Want kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Alle materialen en middelen staan overzichtelijk in een scherpe offerte. Zo weet je precies wat je waarvoor betaalt. Simpel toch?

Hulp en advies
ROOFSALE helpt je tijdens het bestellen van materialen en benodigdheden, zodat je niets vergeet en de juiste materialen ontvangt. Heb je toch nog vragen? Bel ons op: 073-20 320 01

Hulp nodig?

Loop je bij het bestellen van producten tegen problemen aan of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via 073 203 2001. ROOFSALE helpt je graag verder.

Onze leveranciers

Wij zijn trotse verkoper van een groot aantal dakmaterialen. Maar dit kunnen wij niet helemaal zelf. We werken met veel passie samen met onze leveranciers en zijn trotse groothandel van dakmaterialen in Nederland.

ROCKWOOL

RHEINZINK

SKYLUX

UNILIN

MILIN

ISOBOUW

MONIER

KORAMIC