Verzending van uw bestelling

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is? Binnen 3 werkdagen bezorgen wij uw bestelling (uitgezonderd de Eilanden), mocht het anders zijn dan informeren wij u. Als Roofsale een product niet binnen 30 dagen kan leveren, dan informeren wij u schriftelijk hierover binnen 10 werkdagen na plaatsing van de order.

Levering
Zink materiaal Enkel Nederland binnen 3 werkdagen

Materialen (EPDM, dakbedekking etc)
Nederland  |  binnen 3 werkdagen op configurator na.

Lichtkoepels en lichtstraten

Enkel Nederland (geen waddeneilanden) | circa 8 tot 15 werkdagen*

Plaatmateriaal (kanaalplaten, lengtes)
Enkel Nederland (geen waddeneilanden) | circa 8 tot 15 werkdagen*

* Levertijd heeft te maken met de route die de vervoerder 1x per week door Nederland doet. Hierdoor kan een langere levertijd ontstaan afhankelijk van bestel dag.

Hoe komt mijn bestelling aan?
Meestal sturen wij de materialen per pakket naar u toe, mocht het echter te groot of te zwaar zijn dan zullen wij dit met een pallet verzenden. De bestelling zal tot de voordeur /oprit geleverd worden.

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?
Wij maken omtrent de levering des gewenst een persoonlijke afspraak. De standaard procedure is als volgt: Pakket dat lichter weegt dan 50 kg worden afgegeven op een afhaalpunt bij u in de buurt. Pallet levering (>50 kg) kunnen we in overleg met u door derden laten onderteken (bijv. buren). Indien bij een Pallet levering (> 50 kg) op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst documenten te ondertekenen, nemen wij de levering retour. Deze wordt in overleg met u opnieuw aangeboden tegen een vergoeding van € 50,- incl. BTW.

Bezorgkosten binnen Nederland & België?

  1. GRATIS afhalen te Vlijmen
  2. Pakketverzending € 25,-
  3. Configurator pakketten € 72,50
  4. Dakpannen € 120,- verzending
  5. Bitumen € 49,50
  6. Isolatieplaten € 49,50
  7. Cement/Specie € 49,50
  8. Palletverzending € 75,-
  9. Nok & Hoekkepers € 49,50

Toch nog vragen? 
Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08.00 en 17.00 uur op 073 2032001. Ook kunt u een berichtje achterlaten op onze website. Wij beantwoorden al uw vragen en opmerkingen op een vakkundige wijze.

Ben je opzoek naar EPDM folie voor op een platdak? ROOFSALE maakt uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit Europese EPDM. Dit materiaal hebben we zelf al op honderden daken gelegd. Het is makkelijk te verwerken en heeft standaard vijftien jaar garantie. We leveren uitsluitend een dikte van 1.14 mm, dit is geschikt voor alle platte daken.

Bel ons voor al je vragen:+31 (0)73 203 2001
Of liever toch whatsapp:+31 (0)6 26 906 317

ROOFSALE GARANTIES

De beste materialen
We leveren uitsluitend professionele materialen die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Dagelijks werken we zelf ook met onze producten. We weten van elk product dus precies alle eigenschappen. Alle materialen zijn dus zelf getest door onze professionals.

Een scherpe en heldere prijs
Omdat we groot inkopen, kunnen we jou de beste prijs geven. Want kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Alle materialen en middelen staan overzichtelijk in een scherpe offerte. Zo weet je precies wat je waarvoor betaalt. Simpel toch?

Hulp en advies
ROOFSALE helpt je tijdens het bestellen van materialen en benodigdheden, zodat je niets vergeet en de juiste materialen ontvangt. Heb je toch nog vragen? Bel ons op: 073-20 320 01

Hulp nodig?

Loop je bij het bestellen van producten tegen problemen aan of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via 073 203 2001. ROOFSALE helpt je graag verder.

Onze leveranciers

Wij zijn trotse verkoper van een groot aantal dakmaterialen. Maar dit kunnen wij niet helemaal zelf. We werken met veel passie samen met onze leveranciers en zijn trotse groothandel van dakmaterialen in Nederland.

Soprema

BMI Icopal

SKYLUX

UNILIN

RHEINZINK

Superfoil

MONIER

KORAMIC